BiH slijedi odmazda još gora od Pariza, poručuju "Vijesti ummeta" Istaknuto

Napišite komentar

20151115162749 336648Na bosansko- hercegovačkom portalu "Vijesti ummeta" danas je objavljena prijetnja da Bosni i Hercegovini, ali i zapadnom svijetu slijedi osveta islamskih terorista gora od one koja se desila u Parizu. Nazivajući bezbjednosne agencije u BiH "budalama", ovaj portal je naveo da je "Bosna prelivena krvlju mudžahida koji su se borili da uspostave šerijat"

Ovaj portal koji podržava terorističku organizaciju Islamska država, juče je likovao zbog terorističkih napada u Parizu i naveo da su teroristički čin izveli "vjernici koji su odlučili da napadnu glavni grad prostitucije i zla i grad koji služi kao glavni nosač krsta u Evropi". "Ovom prilikom želimo se obratiti službenim i (ne)sigurnosnim agencijama Bosne i Hercegovine. O, budale jedne, o, mulci jedni, pa tolika Francuska niti Amerika, sa svojim (ne)sigurnosnim agencijama ne mogu i nisu mogli zaustaviti napad naših vojnika, Alahovih robova mudžahida na vas i vaše države, pa kako da vi sa svojim jadnim (ne)sigurnosnim agencijama to uradite? Pa i ptice na grani vam se smiju, što bi se reklo kod nas u narodu. Vama slijedi odmazda još gora od ove i još gorčija", navedeno je u vijesti objavljenoj na ovom portalu.

Nazivajući bezbjednosne agencije u BiH "budalama", ovaj portal je naveo da je "Bosna prelivena krvlju mudžahida koji su se borili da uspostave šerijat": "Ona miriše i odiše prolivenom krvlju šehida. Tako nam Alaha, ta krv nije uzalud prolivena, ta krv je već dala plodove svoje i ti plodovi će uskoro da vam glave sa vaših vratova skidaju", rečeno je u prijetnji.

Ovaj portal je naveo i da ih je "jako obradovala" vijest o masakru u Parizu, kao i da je "izliječila njihove grudi i grudi vjernika širom svijeta", poslije bombardovanja ruske avijacije na područje Helafeta, u kojoj je poginulo mnogo muslimana- "Nevjernici su mislili, a i dalje misle da zatvaranjem puteva i granica i otežavanjem života i kretanja muslimanima mogu samo dobro učiniti. Prevarili su se, oni su s tim sami sebe u provaliju strpali. Naljutili su muslimane i učinili su da njihove države, njihova uporišta postanu ratne zone u kojima se niko od straha neće moći kretati", navedeno je na portalu.

Upućujući oštre kritike na račun SAD, Rusije i zapadnih zemalja, koje optužuju da bez ikakvog prava dolaze u "tuđu kuću da u njoj prave red i ubijaju ukućane", sa ovog portala poručeno je da to neće proći bez posljedica:"Sada ste vidjeli kako to izgleda kad upadnete nepozvani u tuđu kuću i napadnete svojim avionima nevine ljude koji govore 'Moj Gospodar je Alah', sad ste to osjetili u svojim uporištima, a ono što slijedi još je oštrije i gorčije".

Oni su upitali gdje su sad "vaši avioni i vaša tehnologije, kamere i praćenje i vaša vojska kojom se ponosite". "Znajte da sve to pada u vodu kada se borite protiv onoga koji je iznad vas i protiv onoga koji je stvorio to što posjedujete. Znajte da vam pomoći i spasa nema osim da primite Islam. U suprotnom, vama je samo sablje ispod vrata i metak u čelo lijek", dodali su.

Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić juče je izjavio da je ovaj portal "banovan", te da će insistirati da nadležne institucije ozbiljno razmotre pitanje ovog islamističkog portala. 

 

 

 

 

 

 

Izvor i foto: nezavisne.com

Napomena i uslovi komentarisanja
Napomena: Komentari čitalaca ne predstavljaju stav redakcije portala Sarajevo-RS.com. Za sadržaj i tačnost komentara čitalaca ne odgovaramo. Sadržaj se periodično pregledava i neprikladni komentari se uklanjaju. Sarajevo-RS.com zadržava pravo brisanja komentara, kao i blokiranja korisničkog imena bez najave i bez objašnjenja.
Uslovi komentarisanja: Strogo je zabranjen govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke. Administrator će izbrisati sve komentare koji na bilo koji način vrijeđaju druge ili svojim sadržajem nisu na adekvatnom mjestu.
Prijavite se napišite svoj komentar...
Prijavi se putem
ili ostavi komentar kao gost
Učitavanje komentara... Komentar će biti osvježen nakon 00:00.

Budite prvi i dodajte komentar.

nazad na vrh