Menu
A+ A A-
Miljan Rasevic

Miljan Rasevic

Amatersko pozorište skuplja novac za Marka

sastanak na slijepo predstavaAmatersko pozorište prosvjetnih radnika Pale odigraće predstavu ''Sastanak na slijepo'' u cilju prikupljanja sredstava za liječenje dječaka Marka Pavlovića sa Pala.

Predstava će biti odigrana u ponedjeljak, 27. marta sa početkom u 19 časova, u Kulturnom centru Pale. Glavne uloge u predstavi igraju Slađana Klačar (Stanislava), Aleksandar Rajić (Bogoljub), Jelena Baralić (Radenka), Vesna Mastilo (Milja) i Vladana Vujadin (Cica).

Podsjećamo, Marko Pavlović je četrnaestogodišnji dječak sa Pala kome je nedavno otkrivena Vilsonova bolest, a za jednu mjesečnu terapiju na VMA u Beogradu potrebno je izdvojiti 13.000 KM.

Njegova porodica nije u mogućnosti da finansira liječenje Markove bolesti, pa moli sve ljude dobre volje i koji su u mogućnosti da pomognu Marku da se liječi.

Do sada su građani Istočnog Sarajeva, svi podjednako, učestvovali koliko su mogli da pomognu našem malom sugrađaninu, a ukoliko niste u mogućnosti da sutra dođete na predstavu, novac možete uplatiti na račun otvoren u NLB banci: 562-012-81159817-59 (KM) na ime Slađana Pavlović.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na broj 065/253-821 - Slađana Pavlović.

POMOZIMO MARKU PAVLOVIĆU DA OZDRAVI!

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: sarajevo-rs.com

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

''IN centar'' obilježava Dan knjige

in centar knjige sars6Škola stranih jezika i obrazovni centar ''IN'', u cilju da postakne mlade i djecu da što više čitaju knjige i tako se obrazuju, danas je u svojoj poslovnici na Palama organizovao Dan knjige pod nazivom ''Books are IN''. 

Direktor Jezičkog centra ''IN'' Milica Božić rekla je da djeca danas, nažalost, zbog interneta nemaju preveliku potrebu da se trude da čitaju knjige, jer im je na internetu sve ''servirano''.

''Osnovni cilj nam je bio da ovom akcijom podstaknemo djecu i mlade da čitaju knjige. Zato smo uz današnji raznovrsni program, od čitanja poezije, priča za djecu, čitanja i slušanja popularnih pjesama, zavještanja Stefana Nemanje, odlučili da organizujemo mini sajam prodaje knjiga'', rekla je Božićeva.

Ona kaže da danas izložene knjige se kreću po veoma povoljnim cijenama, a takođe, u prodaji su i polovne knjige. 

''Izložili smo slikovnice, slikovne rječnike za djecu, gramatički rječnici za odrasle, bestseleri, klasici najpoznatijih svjetskih autora. Radi se uglavnom o stranim autorima knjiga, koje su na engleskom i njemačkom jeziku'', ističe Božićeva.

Božićeva dodaje da će sutra u prostorijama ''IN'' centra u Spasovdanskoj ulici, Istočno Novo Sarajevo, gostovati pjesnik Goran Vračar. Takođe, narednog vikenda akcija će se održati i u prostorijama ''IN'' centra na Sokocu, gdje će gostovati pjesnik Milanko Borovčanin.

''Moram da istaknem da smo na mini sajam pozvali studente sa katedre za Engleski jezik i književnost, kao i njihove profesore, a odziv je, poražavajuće, veoma mali'', dodaje Božićeva

U saradnji sa Narodnom bibliotekom Pale i direktorom Nadom Gajović-Močević Jezički centar ''IN'' je napravio dogovor, da svi oni koji danas odluče da se učlane u biblioteku, imaju besplatnu članarinu u 2017. godini.

Današnji prodajni mini sajam su podržali knjižare ''Buybook'' i ''Books.ba'' iz Sarajeva, ''Naklada Alfa'' iz Mostara, kao i uvoznici izdavača ''Macmillan'', ''Pearson'', ''Penguin'', ''Express Publishing'' i ''Hueber''.

 

 

Izvor i foto: sarajevo-rs.com

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Kulturni centar uskoro u novom ruhu

kulturni centar ins renoviranje3Projekat rekonstrukcije i adaptacije sale Kulturnog centra Istočno Novo Sarajevo uz podršku Ambasade Bugarske u BiH i opštine Istočno Novo Sarajevo, otpočet je 10. marta 2017. godine.

Prema riječima zaposlenih u Kulturnom centru za naš portal, cilj je da se stvore funkcionalniji i prijatniji prostor za posjetioce ove kulturne ustanove.

Ovim projektom biće renovirana sala, hol ispred sale, pomoćne prostorije, a radovi se odnose i na demontažu, rušenje, zidarske radove, postavljanje novih podova i podnih obloga, molersko-farbarski radovi i najvažnije, zamjena novih sjedišta u sali.

Direktor Kulturnog centra Istočno Novo Sarajevo Mladen Janković za Sarajevo-RS  da Kulturni centar trenutno raspolaže salom kapaciteta 160 mjesta, gdje su sjedišta smještena na četiri nivoa, od kojih su tri posljednja reda sjedišta na posebnim nivoima.

''Ovako postavljena sjedišta ne obezbjeđuju dobru preglednost scene, zbog toga smo odlučili da povećamo broj denivelacija sa četiri na dvanaest nivoa, čime će cilj biti postignut. Povećanjem broja denivelacija došlo je do potrebe izvođenja radova na demontaži ulaznih vrata, probijanja novog otvora i ugradnje vrata na novu poziciju'', rekao je direktor Janković.

Janković je dodao da će sala dobiti nova sjedišta jer su stara dotrajala, a kapacitet će biti povećan sa 160 na 202 sjedišta.

 

 

 

 

Izvor i foto: sarajevo-rs.com

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pale: Smanjen broj nezaposlenih u Srbiji i Srpskoj

zavod nacionalna sluzba sarsNacionalna služba zapošljavanja Republike Srbije danas boravila u radnoj posjeti Zavodu za zapošljavanje Republike Srpske, gdje se razgovaralo o trenutnoj saradnji ove dvije institucije, a direktori Vujičić i Martinović su najavili još bolju saradnju i uspostavljanje veza u narednom periodu.

Direktor Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske Miroslav Vujičić rekao da je da Zavod za zapošljavanje i Nacionalna služba zapošljavanja Srbije imaju potpisan ugovor o saradnji i da je današnja posjeta nastavak reorganizacije sporazuma o zajedničkoj saradnji ove dvije institucije.

''Danas smo se, između ostalog, dotakli i politika aktivnog zapošljavanja kako u Srbiji, tako i u Republici Srpskoj. Iskustvo Nacionalne službe za zapošljavanje Srbije postoji već 95 godina i njeno iskustvo je veoma značajno za Zavod'', rekao je Vujičić i istakao da imaju dosta zajedničkih stvari, a neke se mogu i naučiti od njih.

Vujič je rekao da su danas otvorili i temu oko zajedničkog nastupa prema međunarodnim institucijama, kao što je međunarodna Organizacija rada. 

''Tu postoji prostor za saradnju, kako bi zajedničkim radom mogli povući značajna sredstva za zapošljavanje kako kod nas, tako i u Srbiji'', rekao je Vujičić.

Direktor Nacionalne službe zapošljavanja Srbije Zoran Martinović istakao je da su nadležnosti između Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske i Nacionalne službe Srbije identične, kao i to da se odnose na jedan od najvećih problema, a to je nezaposlenost.

''Programi i projekti koje sprovodi Zavod za zapošljavanje Republike Srpske dobro su koncipirani i usmjereni prema kategorijama stanovnika koji teže dolaze do posla. Mi u Srbiji sva sredstva usmjeravamo, prije svega, poslodavcima iz privatnog sektora, jer želimo da razvijemo privatnu inicijativu'', istakao je Martinović.

On je dodao da je novac namijenjen za zapošljavanje teže zapošljivih lica, te da su definisali ciljne grupe. Međutim, prema njegovim riječima, ta kategorija se širi nažalost. 

''Ove godine na liste smo uključili i žrtve trgovine ljudima, porodičnog nasilja, lica poginulih boraca ili djece bez roditeljskog staranja. Srbija je od 2012. smanjila stopu nezaposlenosti na oko 10%, i ona sada iznosi 13%. Pokušavamo da se približimo evropskim standardima. Očigledno je da se prema evidenciji Zavoda Republike Srpske i Nacionalne službe Srbije smanjuje broj nezaposlenih lica'', ističe Martinović.

Prema riječima Zorana Martinovića, Srbija je 2016. godinu proglasila godinom preduzetništva, a 2017. godinu kao borbu protiv sive ekonomije.

Predsjednik upravnog odbora Nacionalne službe zapošljavanja Srbije Dario Mačkić rekao je danas novinarima da Nacionalna služba Srbije želi da pomogne Republici Srpskoj, kao i Zavodu za zapošljavanje.

''Imamo odličnu saradnju i redovno organizujemo sastanke, što nam je veoma drago zbog toga. Zajedničkim radom možemo doći do rješenja svih problema'', naglasio je Mačkić i dodao da će se saradnja ove dvije institucije nastaviti i u budućnosti.

 

 

 

Izvor i foto: sarajevo-rs.com

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Edukativna predavanja u OŠ ''Sveti Sava''

edukativno predavanje cjb svetisava1U okviru obilježаvаnjа Dаnа policije Republike Srpske, policijski službenici Centrа jаvne bezbjednosti Istočno Sаrаjevo u osnovnim i srednjim školаmа orgаnizuju edukаtivnа predаvаnjа nа teme iz oblаsti zloupotrebe društvenih mrežа i mobilnih telefonа, opаsnostimа nаrkomаnije i toksikomаnije, te mаloljetničke delinkvencije i vršnjаčkog nаsiljа.

Dаnаs je u Osnovnoj školi '''Sveti Sаvа'' u Istočnom Novom Sarajevu održаno predаvаnje zа učenike devetih rаzredа nа temu ''Edukаcijа o bezbjednosnim rizicimа korištenjа društvenih mrežа''.

Predаvаnje je održаno sа ciljem dа se učenicimа ukаže nа opаsnosti koje prijete od neprаvilne upotrebe društvenih mrežа, kаo i edukаcije mlаdih nа koji nаčin dа koriste ''fejsbuk'' i zаštite svoj profil kаko ne bi došlo do određenih negаtivnosti i zloupotrebe od strаne drugih licа, pogotovo kаdа je u pitаnju pornogrаfijа.

Tokom edukаcije ukаzаno je nа opаsnosti kojimа su mаloljetnici izloženi, а predstаvljeni su i nаčini zаštite, te upute dа se policiji prijаve uočene negаtivnosti nа društvenim mrežаmа, kаo i eventuаlne zloupotrebe mobilnih telefonа.

Tokom sljedeće sedmice edukаtivnа predаvаnjа nа rаzličite teme biće održаnа i u ostаlim osnovnim i srednjim školаmа nа području Centrа.

 

 

 

 

 

Izvor i foto: sarajevo-rs.com

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Jugović: Opština će pomoći Jahorini i biti uz njih

odbojkasice jahorine sa nacelnikomNačelnik opštine Pale danas je u svom kabinetu ugostio odbojkašice Jahorine, rukovodstvo i trenera kluba, a ovom prilikom im je čestitao na velikom uspjehu, odnosno osvajanju šampionata Republike Srpske i plasmanu u Premijer ligu BiH.

Jugović je novinarima rekao da mu je čast i zadovoljstvo što ima priliku da se druži sa igračicama Jahorine, te najavio da će opština Pale biti i stati uz klub u budućnosti.

''Gledaćemo da u narednom periodu budžet opštine prilagodimo potrebama ŽOK ''Jahorina'', a ovu priliku koristim da čestitam odbojkašicama na sjajnim rezultatim i poželim im da ostvare još bolje u narednom periodu. Omladina je naš ponos i mi trebamo da budemo uz njih'', rekao je načelnik opštine Pale.

Predsjednik ŽOK ''Jahorina'' Branislav Blagojević rekao je da je ovih dana najveće zadovoljstvo biti predsjednik jednog ovakvog, uspješnog kluba, koji je plasmanom u Premijer ligu BiH ostvario zacrtane ciljeve.

''Iza ovog uspjeha stoji veliki rad trenera i odbojkašica Jahorine, koji su u rekordno kratkom vremenu uspjeli da sa ivice prve lige dođu do šampiona Republike Srpske i ostvare plasman u Premijer ligu. Ovom prilikom bih se zahvalio svima koji su to doprinijeli, a nadam se da ćemo u narednom periodu imati veću podršku opštine, kao što je i sam načelnik najavio'', rekao je Blagojević.

Kapiten ŽOK ''Jahorina'' Milica Krajišnik zahvalila se načelniku i Opštini Pale na prijemu, te istakla nadu da će opština ispuniti svoje obećanje i biti uz klub u Premijer ligi BiH.

Trener Danilo Tadić istakao je da je bilo dosta turbulencija u prethodnom periodu kada se radi o ŽOK ''Jahorina'', kada je ekipa sa margine propasti stigla do najvišeg ranga takmičenja.

''Imao sam maksimalnu podršku od Uprave kluba i ovom prilikom im se zahvaljujem što su mi dozvolili samostalnost u radu. U trenucima kada sam želio da odustanem i da odem, dobijamo sam veliku podršku od igračica i njihovih roditelja, tako da me ta situacija dovela do razmišljanja da idem do kraja'', istakao je Tadić i naveo da ga podrška od strane opštinskih vlasti ohrabruje da treba nastaviti raditi i vjerovati u dalje uspjehe.

 

 

Izvor i foto: sarajevo-rs.com

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

SDS: Institucionalno urušavanje Istočnog Sarajeva

sds istocno sarajevo sarsGradski odbor Srpske demokratske stranke (SDS) Istočno Sarajevo održao je danas sjednicu, gdje se razgovaralo o institucionalnom urušavanju grada Istočno Sarajevo.

Predsjednik GO SDS Istočno Sarajevo Darko Babalj novinarima je rekao da je opredjeljenje ove partije da građanima ukaže na sve negativnosti.

Predstavnici Srpske demokratske stranke ističu da žele odgovore na pitanja o problemima mnogobrojnih preduzeća u Istočnom Sarajevu, koje je vlast u Republici Srpskoj obećala riješiti, a obećanje nije ispunila.

''Tražimo odgovore na pitanja o stanju OC ''Jahorina'', ''Energoinvesta'', ''Famosa - I.Ilidža'', ''Famosa - Koran'', ''Panorame'', ''Hidrogradnje'', Kliničkog centra, ''Romanije'', ''Nove Romanije'' i sada, izgradnje nove bolnice u Istočnom Sarajevu. Spremni smo otvoreno ući u obračun, a sve u službi građana Istočnog Sarajeva'', istakao je predsjednik GO SDS Darko Babalj.

Babalj je napomenuo da ako ne dobiju odgovore na ova pitanja, spremni su da postupe mnogo rigoroznije, a ne isključuju ni proteste koji će biti u Istočnom Sarajevu.

Na pitanje novinara da prokomentariše izjavu ministra Bogdanića da će na ljeto početi gradnju bolnice, ako SDS ne bude pravio probleme, Babalj kaže da ministar Bogdanić ne poznaje zakon, nazivajući ga budalom.

''SDS ne može ništa uraditi i ne može srušiti tender, ali može neka firma ukazati na problem regularnosti kao što je to Borko Đurić uradio prošli put. Na našu sreću imamo informaciju da je konkurisalo 15 firmi i nadamo se da će ministar taj posao uspješno završiti'', istakao je Babalj, i napomenuo da je SDS svjestan činjenice da nema vlast u Vladi, te da se partija ništa ne pita po tom pitanju.

Predsjednik Opštinskog odbora SDS Pale Bojan Ninković upozorio je alarmantno i katastrofalno stanje u preduzeću ''Famos-Koran'' Pale, privrednom gigantu koji se od 2007. godine nalazi u stečaju.

''Režimska vlast SNSD, DNS i SP je od samog početka pa do danas uništava sve naše, kako privredne, tako i turističke gigante. U preduzeće ''Famos-Koran'' bezuspješno su doveđeni razni strateški investitori, sve dok nije doveden turski investitor sa makedonskim pasošem'', ističe Ninković i dodaje da su Turci obećali 2,8 miliona KM, a da nisu uplatili nijednu konvertibilnu marku.

Ninković optužuje SNSD da je to uradio smišljeno i pred samu predizbornu kampanju 2016. godine potpisao ugovor o prodaju ''Famosa-Koran'' sa turskim investitorom, a da je to ostalo samo ''mrtvo'' slovo na papiru.

''Famos je ostao u istom onakvom stanju u kakvo su ga doveli. To je bilo obično predizborno obećanje i poigrali su se sa sudbinom 300 otpuštenih radnika'', kaže Ninković i ovim putem, poziva Vladu Republike Srpske da se, kako kaže, urazumi i napravi strategiju kako da naši privredni i turistički giganti izađu iz problema.

Predsjednik Opštinskog odbora SDS Istočno Novo Sarajevo Nebojša Popić novinarima je rekao da je u toku sistemsko uništavanje grada Istočno Sarajevo iz razloga što se uništavaju preduzeća koja mogu zadržati stanovništvo ovdje i omogućiti im bolji život.

''Došli smo do podatka da je prodato blizu 100.000 metara kvadratnih zemljišta i objekata preko 20.000 metara kvadratnih u okviru ''Energoinvesta'', a cijena iznosi 4.350.000 KM. Što znači da je to ispod svake cijene, a prodato je nekoj firmi koja se zove ''Unija-Ess'' d.o.o. Sarajevo'', navodi Popić.

On dodaje da firma kojoj je prodat ''Energoinvest'' ima samo jednog zaposlenog, te ističe nadu da vlast Republike Srpske zna šta radi, a i da načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić zna šta se dešava na području njegove opštine.

''Mi ispred SDS ćemo da ukazujemo na sve nepravilnosti koje se rade u gradu Istočno Sarajevo, a ovo što oni rade i što je urađeno je krađa stanovništva Republike Srpske i neko mora odgovarati'', istakao je Popić.

 

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Kup veterana na Jahorini

kup veterana jahorinaKup veterana Jahorina 2017 održaće se 1. aprila 2017. godine sa početkom u 9:45 časova na stazi ''Poljice'' na Jahorini. Pravo na učešće imaju svi ljubitelji skijanja (m-ž) rođeni 1982. godine i stariji.

Iz Olimpijskog centra ''Jahorina'' za naš portal saopšteno je da se prijave mogu vršiti u subotu na dan trke, ispred restorana ''Sport'' na stazi ''Poljice'', u periodu od 8:00-9:00 časova uz ličnu kartu.

Takmičari će nastupati u kategorijama po godištima: 1978-1982, 1973-1977, 1968-1972, 1963-1967, 1958-1962, 1953-1957, 1948-1952, 1943-1947, 1938-1942 i do 1937. godišta.

Startarina će se plaćati 15 KM prilikom prijavljivanja, a jedan čas nakon trke biće proglašenje pobjednika kojima će se uručiti pehari i medalje.

Organizator takmičenja je Smučarski savez Republike Srpske, Olimpijski centar ''Jahorina'' i prijatelji Jahorine. Tehnički organizator je SPD ''Jahorina''.

 

 

 

 

 

Izvor: sarajevo-rs.com

Foto: arhiva

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Muslin vjeruje u pobjedu Srbije

slavoljub muslin srbijaSelektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je u Tbilisiju da je Gruzija nepredvidiva ekipa, koja svakog može da pobijedi u jednoj utakmici, ali da je njegov tim svjestan šta ga očekuje i da vjeruje u pobjedu.

"Najvažnije je da odigramo na svom nivou, iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje, a znam da možemo i bolje. Mislim da ne postoji opasnost da potcijenimo protivnika", izjavio je Muslin na zvaničnoj konferenciji za medije.

On je dodao da nema ni najmanju dilemu oko startnih 11.

"Nisam imao dilema, imam svoju ideju, a sad mi je bilo najlakše, možda i prvi put imam skoro sve igrače na raspolaganju'', istakao je Muslin novinarima.

Prema njegovim riječima Gruzija je sigurno mnogo opasniji rival nego što to pokazuje tabela.

"Nepredvidivi su, mogu da pobijede bilo koga u jednoj utakmici. Tako smo i spremili utakmicu, možda je malo veći pritisak na nama, nismo bili na velikom takmičenju od 2010. i igrači mogu da se nose sa tim pritiskom", poručio je Muslin.

Kapiten srpskog tima Branislav Ivanović apostrofirao je značaj timske igre.

"Gruzija je opasan protivnik, sigurno su rasterećeniji, igraju visok presing, ali mi znamo šta treba da uradimo da osvojimo bodove ovdje. Potrebno je da odigramo kao tim i rezultat neće izostati", rekao je Ivanović.

Srbija poslije četiri kola u ''D'' grupi kvalifikacija za Mundijal u Rusiji zauzima drugo mjesto sa osam bodova, dva manje od Irske, dok su Gruzijci peti sa dva osvojena boda.

Utakmica između Gruzije i Srbije igra se u petak od 18 sati na stadionu "Boris Paičadze" u Tbilisiju.

 

 

 

Izvor: mondo.rs

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Sofijina bolest sve više napreduje, a vremena sve manje

sofija milicevic djevojcicaOtac trogodišnje djevojčice Sofije Mićević iz Banjaluke, Vanja Mićević, kaže da je njeno stanje jako loše i da svakim danom sve više napreduje, a da je vremena sve manje i manje.

On kaže da je neophodan put u Sjedinjene Države, gdje bi Sofija trebalo da počne sa prvi tretmanom liječenja. Trogodišnja djevojčica je oboljela od akutne limfoblastne leukemije.

''Nakon tretmana, doktori u Americi joj daju 80% šansi za ozdravljenje'', kaže Mićević i dodaje da su finansije najveći problem.

Vanja Mićević ističe da je mala Sofija veliki borac, jako inteligentna djevojčica, koja zna mnogo pjesmica na engleskom jeziku, koja koristi obje ruke kada crta i kada se igra.

Mala Sofija se posljednjih sedam mjeseci nalazi na liječenju u Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije ''Dr Vuka Čupić'' u Beogradu. 

Djevojčica je od akutne limfoblastne leukemije oboljela kada je imala četiri mjeseca, a već dvije i po godine se kao lavica bori sa opakom bolešću.

U novembru 2016. godine izvršena joj je transplatacija koštane srži u Beogradu, koja nije postigla željene rezultate, jer je došlo do odbacivanja kalema.

To je njene roditelje najviše pogodilo kada nije uspjelo, jer su već jednom prošli sve to i znali su šta ih ponovo čeka. 

Jedino preostalo rješenje je liječenje metodom primjene T-ćelija, nakon čega slijedi nova transplatacija. Takvu metodu jedino je moguće izvršiti na klinici ''Jons Hopkins Medicine International'' u Baltimoru, SAD.

Za prvi dio liječenja potrebno je obezbijediti 270.000 dolara, a otac male Sofije ističe da se za ovu akciju prikupljanja novca odazvao veliki broj ljudi.

Iz Kabineta predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika uplaćeno je 20.000 dolara za liječenje djevojčice, a Savez sindikata Republike Srpske uplatio je 1.000 KM. 

Svi koji mogu i žele pomoći maloj Sofiji mogu to učiniti putem uplata na sljedeće žiro račune:

Mićević Sofija

Nova banka AD Banjaluka

5551000032354997 (KM račun)

Mićević Sofija

Nova banka AD Banjaluka

SWIFT: NOBIBA22 (devizni račun)

5550000032355338

Humanitarna organizacija "Budimo ljudi"

Podračun za Sofiju Mićević

UniCredit Zagrebačka banka

3383502257474786 (KM račun)

Od 1. aprila 2017. godine u funkciji će biti i humanitarni M:tel-ov broj.

Za više informacija možete se obratiti Vanji Mićeviću, Ravnogorska ulica broj 11, Banjaluka, ili na broj telefona 066/881-043.

 

 

 

Izvor: sarajevo-rs.com

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn