Menu
A+ A A-

''Magareće godine'' na sceni Kulturnog centra Pale

  • Objavio:   Miljan Rasevic

kc pale prazna salaGradsko pozorište iz Mrkonjić Grada gostuje na Palama sa predstavom ''Magareće godine'' u subotu, 9. aprila 2016. godine. Predstava je rađena po tekstu Branka Ćopića, a u režiji Dubravke Nikolić.

„Ovo je svima dobro poznata osnovnoškolska lektira samo ovoga puta na sceni. Izvođenje predstave je podržalo Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske. Specifičnost je što djeca koja odrastaju u vrijeme informacionih tehnologija rado igraju, a njihovi vršnjaci gledaju ovu predstavu. To dokazuje da su 13-te, 14-te i 15-te godine uvijek bile magareće, kako je jednom rekao Branko“, rekli su iz Studentskog pozorišta Pale za Sarajevo-RS.

Darija Jović je za ulogu u ovoj predstavi dobila dvije glumačke nagrade. U predstavi još igraju: Nataša Šćepanović, Staša Grabe, Živodrag Pejić, Milan Jagodić, Emilija Boškić, Anja Stupar, Jana Kaurin, Dejan Grahovac, Minja Perić, Marko Rosić, Maja Iliktarević, Dragana Arsenić, i Dijana Anđelić.

Svjetlo i ton: Bogdan Šuljagić
Kostim i scena: Danijela Bilić

Predstava počinje u 18 časova, a ulaznice po cijeni od 3 KM možete kupiti na dan igranja predstave, na biletarnici Kulturnog centra u Palama.

 

 

Izvor: sarajevo-rs.com

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Pozorište