Menu
A+ A A-

Bezakonje u ŠG „Vučevica“

  • Objavio:   Redakcija

cajnice radnici vucevicaDirektor Šumskog gazdinstva „Vučevica“ u Čajniču Neđo Mašić, koga je nasilno postavio generalni direktor JP „Šume RS“ Risto Marić uz asistenciju policije, čovjek je koji ima jednu jedinu referencu - partijsku lojalnost, rekao je potpredsjednik SDS-a Dragan Ćuzulan za „BN“ televiziju.

„Iako je Mašić izjavio da planira da unaprijedi rad tog preduzeća, jasno je da to nije referenca na koju je on došao i da je sve ovo urađeno po direktnom nalogu i Milorada Dodika i Luke Petrovića kao generalnog sekretara, koji je sve vrijeme bio u tom postupku“, ističe Ćuzulan.

Ćuluzan je jasan – očekuje se zloupotreba javnog dobra.

„Ono što možemo da očekujemo u narednom periodu jeste očigledna zloupotreba tog javnog dobra u partijske svrhe”, ističe Ćuzulan i dodaje:

„SDS planira da zbog niza prekršaja koji su napravljeni u cijelom ovom postupku, pokrene prijavu protiv generalnog direktora Riste Marića“.

„Želimo da ukažemo i dokažemo da se radi o kršenju zakona o konkursu, da je postavljen čovjek bez referenci koje su neophodne da bi on bio direktor preduzeća i da je prekršen statut u tom dijelu njegovih kvalifikacija, jer ne ispunjava elementarne uslove da bi bio direktor tog preduzeća“, istakao je Dragan Ćuzulan.

 

 

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Republika Srpska