Menu
A+ A A-

Zaplijenjeno više vrsta opojnih droga na Tjentištu

  • Objavio:   Redakcija

policija srpske vrata 2016Policijski službenici Policijske uprave Foča su u saradnji sa policijskim službenicima PU Trebinje i PU Istočno Sarajevo, od 30.06.2017. godine do 2.07.2017. godine vršili obezbjeđenje 4. "OK Festa" koji je organizovan na Tjentištu, opština Foča.

U okviru aktivnosti obezbjeđenja javnog skupa, policijski službenici su u 20 navrata izvršili pretres i oduzimanje više vrsta opojnih droga (marihuana, spid, ekstazi i MDMA-sintetička droga), a sve uz saradnju sa pripadnicima Agencije za fizičko-tehničko obezbjeđenje lica i imovine "ALPHA SECURITY".

U većini slučajeva se radilo o prekršajima po Zakonu o javnom redu i miru i Zakonu o proizvodnji i prometu opojnih droga, dok u jednom slučaju postoji osnov sumnje da se radi o krivičnom djelu "Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga".

Obavješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, koji je naložio da policijski službenici preduzmu sve mjere i radnje u cilju dokumentovanja navedenog krivičnog djela, saopšteno je za naš portal iz Policijske uprave Foča.

 

 

 

 

 

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Hronika