Menu
A+ A A-

Trodnevna obustava rada autobuske stanice u junu

  • Objavio:   Miljan Rasevic

autobuska protest maj 2017Preduzeće "Stanišić" sa Pala danas je ponovo obustavilo rad Autobuske stanice, koja se nalazi u vlasništvu ovog preduzeća, a jedini razlog je ukazivanje na problem neregistrovanih prevoznika.

Direktor preduzeća "Stanišić" Njegoš Poljaković rekao je danas novinarima da će rad stanice u junu biti obustavljen na tri dana ako nadležne institucije ne spriječe nezakonitosti u oblasti drumskog prevoza putnika koje se najviše odnose na pojavu neregistrovanih prevoznika.

"Nadležne institucije do danas ništa nisu preduzele i ako se ništa ne učini, u junu ćemo tri dana obustaviti rad", rekao je Poljaković i dodao da će putnici na vrijeme biti obaviješteni koja su to tri dana.

Poljaković naglašava da su ti prevoznici preuzeli prevoz putnika u drumskom saobraćaju, a ta pojava je najizraženija na linijama prema Srbiji i Crnoj Gori, čime je na taj način ugrožen rad i poslovanje stanice.

On je podsjetio medije da će, ukoliko se ništa ne promijeni od strane nadležnih institucija u pozitivnom pravcu, preduzeće "Stanišić" rad autobuske stanice prekinuti od 1. septembra.

 

 

 

 

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Istočno Sarajevo