Menu
A+ A A-

Bojan Ninković ponovo izabran za predsjednika OO SDS Pale Featured

  • Written by  Miljan Rasevic

 

bojan ninkovic sdsDosadašnji predsjednik Opštinskog odbora Srpske demokratske stranke (SDS) Pale Bojan Ninković večeras je na Izbornoj skupštini Opštinskog odbora SDS ponovo izabran na istu funkciju. Na Skupštini je izabrano i trideset članova Opštinskog odbora SDS Pale. 

Ninković je rekao da zbog odgovornosti koju Srpska demokratska stranka ima prema svom narodu, OO SDS Pale ima čvrstu volju da u narednom periodu kroz pošten, kvalitetan, politički rad, bez podgrijavanja strasti političkog revanšizma, pokaže da je SDS najveća i najozbiljnija politička snaga kako na podruju opštine Pale, tako i na nivou grada Istočno Sarajevo, ali i u cijeloj Republici Srpskoj.

''Politički cilj Srpske demokratske stranke je bio i ostao jaka i organizovana opština, grad i Republika Srpska, koja ravnopravno štiti interese svojih građana i koja garantuje perspektivu i bolju budućnost. Da bi se to ostvarilo, prioriteti vlasti moraju biti jednaki prioritetima naroda, a to su: ekonomski razvoj, privrednije društvo, zapošljavanje, borba protiv siromaštva, pravna država, oduzimanje imovine stečene korupcijom, bolja zdravstvena zaštita, bolje obrazovanje, vraćanje moralnih vrijednosti u društvo, podjednak razvoj svih krajeva Republike Srpske'', istakao je večeras Ninković.

On je dodao da je cilj Opštinskog odbora SDS Pale pobjeda na opštim izborima 2018. godine, a da je put do pobjede red, rad, dsiciplina i jedinstvo svih članova Srpske demokratske stranke.

 

 

 

Last modified ončetvrtak, 20 april 2017 21:13

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
back to top